За всички е видно, че това е коалиционно правителство между

...
 
За всички е видно, че това е коалиционно правителство между
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Сегашното правителство е съвместно управление по интереси

 

„ За всички е видно, че това е съдружно държавно управление сред ПП-ДБ и ГЕРБ “. Това сподели пред Радио „ Фокус “, Цветан Цветанов ръководител на Политическа партия „ Републиканци за България “.

„ Ежедневно чуваме за разликите сред тях, само че очевидно ползата е друг, тъй като всеки гледа кой да отхапе по-голямото парче от властта. Не чакам промени, каквито заявиха и двете обединения през последните 2 години, тъй като няма по какъв начин, освен това нежно съдружно битие, да имаме устойчиво държавно управление, което да очертае някакъв небосвод. Тук има диаметрално противопоставен конфликт “, каза  Цветанов.

По думите му ПП-ДБ са дали своята ефикасност на изборите на база анти-ГЕРБ говоренето – за статукво и корупционни модели.

„ А ГЕРБ пък се пази, че такова нещо няма. Но в този момент те се сплотяват в името на това да отхапят по-голямото парче, с цел да се раздели властта и парите, не на последно място, ще се вземат решение проблемите на парче, което следим през последните седмици “, добави Цветанов.

Според него в този момент е значимо каква ще бъде информационната им тактика по отношение на гласоподавателите, на които ще би трябвало да изясняват за този исторически компромис, който са създали.

Според Цветанов, при дебата на бюджета в Народното събрание ще има много политически страсти и напрежение, както и неспособност да се задържи държавното управление за оповестения период.

„ Не считам, че това ще е допустимо и изключително след локалните избори “, сподели още той.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР